Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

8,8 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,1
Comfort
8,8
Locatie accommodatie
8,0
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
8,5
Beoordelingen
    Bernadette
    nl
    9,2
    15 februari 2018
    heerlijk relaxed en echt genoten
    De gratis fietsen waren niet in beste staat. Maar ze waren gratis en je kon erop fietsen.
    De hele entourage was mooi op elkaar afgestemd.
    nl
    9,2
    3 januari 2018
    Geweldig
    Een ontzettend gezellige sfeer met goede faciliteiten en vriendelijk personeel
    Jelle
    nl
    8,3
    13 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    henderikus
    nl
    10
    20 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Johan
    nl
    9,6
    17 februari 2017
    Hua Hin zelf is niet de moeite waard. Strand is er nauwelijks.
    De tuin, de rust, de sfeer, het zwembad
    Eelco
    nl
    9,2
    21 januari 2017
    Heerlijk
    Niets
    Heerlijk ontbijt, kleinschaligheid en attent en vriendelijk personeel
    Marianne
    be
    8,3
    1 januari 2017
    heel erg goed ontbijt! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Shuttle naar night market en strand.
    nl
    9,6
    21 augustus 2016
    Je voelt je echt in Thailand, ontbijt zowel westers als typisch Thais, personeel zeer aardig
    elly
    be
    6,2
    4 augustus 2016
    Magisch hotel maar
    Van de vier nachten hebben we er drie niet tot niet goed kunnen slapen door lawaai van de buurt ( feestjes, roepen, karaoké, straatlawaai, soms tot 2.30 's morgens. Dus alle goeie dingen van dit hotel verwateren hierbij. Kunnen slapen in uw hotel is toch vrij basis. Dus jammer maar daardoor kan ik het hotel niet aanbevelen. Het was ons duurste hotel tijdens onze reis in Thailand maar dus zeker niet het beste verblijf! Jammer want een magisch hotel anders maar op de verkeerde locatie in Hua Hin.
    Ontbijt, vriendelijk personeel, complimenteries, inrichting hotel
    Henny
    nl
    3,3
    17 mei 2016
    Dat Booking.com niets heeft geschreven dat er pal achter ons bed elke ochtend bouwvakkers begonnen met erg veel lawaai en hoop als nog op een schade vergoeding
    Het moment dat we konden vertrekken
    Arend
    nl
    10
    1 mei 2016
    In een woord GEWELDIG
    Wij kunnen niets verzinnen. Vol echte passie maken deze mensen het je naar de zin!
    Geweldig resortje, je waant je midden in tropen. Prachtige houten huisjes! Schoon, keurig zwembad en enorm vriendelijk personeel. Je zit wat verder van het drukke centrum, maar er is een gratis shuttle service van het resort. Verder kost een kort taxiritje je een schijntje. Het rustige strand ligt op 80 meter lopen. Volgende keer weer!
    Stefsan
    nl
    7,1
    20 april 2016
    We hadden verwacht dat we zo naar het strand konden lopen en daar de dag konden doorbrengen op een strandstoel, maar het bleek dat dat gedeelte niet veilig genoeg was. Dus moest je met een pendelbus naar het bevolkte strand gebracht worden. Dat betekende dat je aan tijdschema gebonden was. De airco maakte veel geluid. Er is een aparte ruimte met zitje en keuken, maar hier is geen airco. Toen we aan het zwembad gingen liggen was er geen personeel in de buurt. Een lekker drankje was wel lekker geweest. Handdoeken waren ook niet beschikbaar.
    Zalig bubbelbad met jetstream. Kamer is wel wat donker door meubilair en inrichting. Ontbijt was erg lekker. Fijn dat er een pendelbus was.
    Adeline
    nl
    7,1
    4 april 2016
    Mooie accommodatie.
    Teveel op- en afstapjes, lastig als je moeilijk ter been bent.
    Het ontbijt was genoeg, maar niet royaal te noemen.
    Irene
    nl
    9,6
    27 maart 2016
    Heerlijk
    Eigenlijk niets.
    Het was er heerlijk rustig en als je de drukte wou op zoeken, nam ik de bus en die bracht je naar het centrum.
    Rudy
    be
    9,2
    21 maart 2016
    Fantastisch
    Vriendelijk personeel, rustig en mooi ingerichte omgeving en kamers, lekker ontbijt.
Sluiten